BONNIES

Shop

Dekens

BONNIEs baby dekens

Voor in de wieg of als omslagdoek

Bonnies babydekens zijn een prachtige combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid. Gemaakt van zachte merinowol gecombineerd met katoen, bieden deze dekens het beste voor de tere huid van je kleintje.

Wat deze dekens echt speciaal maakt, is hun focus op slow fashion en duurzaamheid. In een wereld waar massaproductie vaak de norm is, kiest Bonnies ervoor om ambachtelijk vakmanschap te omarmen. Elk stuk wordt met zorg en aandacht gemaakt, waardoor het niet alleen een functioneel item is, maar ook een waar kunstwerk.

De combinatie van merinowol en katoen zorgt voor een perfecte balans tussen warmte en ademend vermogen, waardoor de baby zich comfortabel voelt in alle seizoenen. Bovendien is merinowol van nature hypoallergeen en antibacterieel, wat extra geruststelling biedt voor ouders.

Naast hun praktische eigenschappen zijn de Bonnies babydekens verkrijgbaar in een scala aan prachtige kleurencombinaties. 

Merinowol is zelfreinigend waardoor de dekens niet gewassen hoeven te worden. Wil je dit wel doen, is het aan te raden dit met een handwas te doen of op het wolwasprogramma. De dekens moeten liggend en in model worden gedroogd. 

Door te investeren in een Bonnies babydeken kies je niet alleen voor comfort en stijl, maar ook voor een bewuste levensstijl. Het is een statement van waardering voor vakmanschap en een toewijding aan het ondersteunen van merken die streven naar duurzaamheid.

REGISTER

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacy policy.