BONNIES

Shop

Over Mij

Mijn verhaal

Hi, ik ben Anne-Marèl van Bonnies. 

Bonnies is een uniek merk. Ik werk in kleine oplages. Items vol kleur, gemaakt in mijn eigen atelier. Met mijn collectie wil ik jou vrolijkheid en warmte brengen. 

Bonnies begon klein. In 2019, toen ik elf jaar was werd er een lief nichtje geboren. Voor haar wilde ik iets maken. Met hulp van de buurvrouw haakte ik mijn eerste bonnetje. Ik genoot ervan om zo iets moois te creëren. En zo begon Bonnies. 

Al snel kwam er een babycollectie, kindercollectie en poppencollectie. Op mijn 13e schreef ik me in bij de KVK en kocht mijn eerste breimachine. 

Inmiddels is Bonnies gegroeid tot een Slowfashion merk van accessoires en kinderartikelen. 

Slowfashion

Alles wordt door mijzelf gemaakt of door kleinschalige ateliers in Nederland

Alleen het beste

Items die lang mee gaan, moeten gemaakt zijn van goede materialen. Daarom werk ik alleen met mulesing vrije wol die te traceren is.

Natuurlijk

Waar natuur en fashion elkaar ontmoeten, dat is in Merinowol. Daarom is een groot deel van mijn collectie daarvan gemaakt. En als je dat eenmaal gewend bent...

Mijn Droom

Het is mijn droom om bij te dragen aan een wereld die meer in harmonie is met de natuur. Geen snelle fashion, maar eerlijke producten, met liefde gemaakt. 

REGISTER

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.