BONNIES

Shop

Bonnies Midi 2-10

BONNIEs kinder collectie

Vrolijkheid die je
dag kleurt

Nieuwste Producten

Alle Producten

Welkom bij onze Midi Collectie, een levendige kindercollectie, speciaal ontworpen voor avontuurlijke kinderen van 2 tot 10 jaar oud. Onze collectie staat bekend om zijn speelse kleuren en eigenwijze ontwerpen, perfect om de persoonlijkheid van elk kind te laten stralen.

Sjaals

Ontdek onze kleurrijke selectie sjaals, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals 100% merinowol en een mix van merino en katoen. Onze sjaals zijn niet alleen warm en knus, maar ook stijlvol en veelzijdig, ideaal voor zowel dagelijkse avonturen als speciale gelegenheden.

Beanies

Laat je kind zijn eigen stijl uitdrukken met onze beanies van 100% merinowol. Deze beanies zijn niet alleen comfortabel en warm, maar ook duurzaam en praktisch, perfect voor drukke dagen vol ontdekkingen.

Bonnets

Houd het hoofd van je kind warm en gezellig met onze bonnets van 100% merinowol. Deze bonnets bieden niet alleen bescherming tegen de kou, maar zijn ook heerlijk zacht en comfortabel, zodat je kind zich vrij kan bewegen en plezier kan hebben. Merinowol is prikkeldempend en temperatuurregulerend.

Haarbanden

En voor de kleine fashionista’s hebben we haarbanden van 100% merinowol, perfect voor het toevoegen van een speels accent aan elke outfit. Onze haarbanden zijn niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel en zacht voor de gevoelige hoofdhuid van je kind. 


Kies voor kleurrijk en eigenwijs met onze kindercollectie, ontworpen om het avontuurlijke karakter van elk kind te omarmen met hoogwaardige materialen en vrolijke ontwerpen.

REGISTER

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacy policy.