BONNIES

Shop

Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Mijn order

Op welke manieren kan ik betalen?

Betalen kan via vooraf overmaken of betalen bij afhalen. 

Wat zijn de verzendkosten? 

Verzendkosten binnen Nederland zijn €3,95 voor brievenbuspakketjes en €5,95 voor pakketen. De verzendkosten worden automatisch berekend in het winkelmandje. 

Naar België verzenden is €9,-. 

Wanneer wordt mijn order verzonden? 

Orders worden standaard 2 keer per week verzonden, op maandag en vrijdag. Mocht je het pakketje eerder nodig hebben, stuur me dan even een berichtje, dan kijk ik wat voor je kan doen. 

Kan ik mijn order ook ophalen?

Jazeker! Als je bij het bestelproces kiest voor ‘ophalen’ dan kun je het pakketje ophalen in Veenendaal. Het exacte adres krijg je bij de orderbevestiging. Het is ook mogelijk om te betalen bij ophalen. 

Wat als ik niet tevreden ben over mijn product? 

Als het pakketje binnen komt en het is niet wat je had verwacht, stuur me dan een berichtje. Retourneren kan na een berichtje,  binnen 14 dagen. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper. 

Wat valt onder de garantie? 

Al mijn producten zijn handgemaakt. Geen massaproductie maar met liefde gemaakt. Kleine oneffenheden vallen niet onder de garantie. Mocht je product snel kapot gaan, stuur me dan een berichtje met een foto. Dan lossen we het samen op. Wasvoorschriften vindt je hier, altijd handig bij natuurlijke materialen. 

Over Bonnies

Wie zit er achter Bonnies?

Bonnies is opgericht door Anne-Marèl toen ze 11 jaar was.. Meer informatie over mij vind je je hier

Hoe vind de selectie van grondstoffen plaats?

Elk product begint met een grondstof, in mijn geval vaak het garen of de stof. Bij de selectie van het garen wat ik gebruik let ik op een aantal dingen; diervriendelijkheid, duurzaamheid en zoveel mogelijk natuurlijke vezels. Zo vind ik het heel belangrijk dat het wol mulesing free is. Dat betekent dat dieren geen pijn lijden tijdens het scheren. Meer informatie over de materialen die ik gebruik vind je hier

Waar vindt het productieproces plaats?

De volledige productie vindt plaats in Nederland, grotendeels in mijn eigen atelier.  De gebreide collectie produceer ik zelf. De poppenkleertjes ontwerp en maak ik samen met mijn oma. Grotere productie hiervan wordt voor een deel uitbesteed aan kleinschalige naaiateliers in Nederland.

REGISTER

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacy policy.